A Creme Patisserie/ Cukrászhab tökéletes alapanyaga a rafinált desszerteknek. A krémeket, sütemény töltelékeket különlegesen könnyeddé teszi a csillag alakú adagolónak köszönhetően, szép díszítést is lehet vele készíteni fagylaltokra, süteményekre, gyümölcsökre, de akár egy bögre tejes italra is. Finom vanília ízével minden desszertet megkoronáz. Felhasználás előtt hűtsük le a tökéletes végeredmény érdekében így a bonyolultabb díszek elkészítésére is alkalmas.
Összetevők: sovány tej 69%, teljes mértékben hidrogénezett pálmaolaj 19%, cukor, nedvesítőszer (szorbit), tejfehérje, emulgeálószerek (E472b, E472e), stabilizátorok (E460, E466, E407), színezék: E160a, vanília aroma, hajtógáz: dinitrogén-oxid.
Tárolási információ: szobahőmérsékleten, felbontás után, hűtve 2-8°C között tárolandó!